KRYPTO OPBEVARING

Når man køber kryptovaluta, må man overveje hvor de skal opbevares?

Grundlæggende kommer dit opbevaringsbehov an på hvordan du har tænkt dig at handle, og hvor langt tidsperspektiv du har på din investering:

 

 

KORTSIGTET INVESTERING

 

Hvis du køber som en kortsigtet investering, dvs. for at handle med kryptovaluta regelmæssigt, er det bedst at lade dine kryptovaluta blive stående på en handelsplads/exchange.

 

På den måde  har du hele tiden adgang til hurtigt at kunne sælge og købe - jeg bruger mest Binance eller IDEX, som begge er beskrevet under HANDEL.

 

 

 

 

MELLEMLANG INVESTERING

Hvis du køber som en mellemlang investering, hvor du måske gerne vil handle på et tidspunkt, men ikke lige med det samme, vil jeg foreslå at downloade en "desktop wallet".

 

Der findes mange af disse tilpasset til de forskellige kryptovalutaer,  jeg har selv brugt Electrum til at opbevare Bitcoin, men opbevarer dem også uden nogle bange anelser på Coinbase børsen, hvor man kan både kan købe og opbevare et mindre udvalg af de mest populære kryptovalutaer.

LANGSIGTET INVESTERING

 

Hvis du køber som en langsigtet investering, er det bedst at opbevare dine kryptovaluta i en "offline wallet" (også kaldet i "cold storage"), hvorved de kan opbevares uden forbindelse til internettet.

Her placerer du dine kryptovalutaer på en slags USB-nøgle, som du herefter kan trække ud af computeren, og opbevare et sikkert sted.

De to markedsførende produkter er Ledger Nano S og Trezor, der begge fungerer glimrende:

Offline Opbevaring

Ledger Nano S er en meget populær offline wallet, hvor du ved brug af et lille usb-stick, kan opbevare dine krypto-valuta offline.

Ledger Nano S kan opbevare 27 af de mest populære krypto-valutaer, som er dobbelt så mange som Trezor, og udvider løbende sin kapacitet.

Please reload

Offline Opbevaring

Trezor er en anden offline wallet, der også er meget populær.

Trezor kan opbevare 13 forskellige krypto-valutaer, og udvider også sin kapacitet løbende.

Mens Ledger Nano S kan opbevare flest forskellige kryptovalutaer, har Trezor ry for at fungere mere stabilt.


 

Please reload

KONTAKT

© 2018 af Jens Ibsen & Johan Stockmarr